Roel van Velzen maart 2021 / Personal Training Pilates

Op aanraden van mijn Osteopaat nam ik contact op met Sin Mee voor gericht advies en training. Sin Mee heeft goed ingespeeld op mijn behoefte en mij in een drietal een op een sessies bij het strand goed verder op weg geholpen. Nogmaals dank daarvoor!

Sus 14 juli 2020 / Personal Training en Coaching

Wat wel goed is gegaan is het gezond eten. Ik heb echt dingen veranderd en dat is nu te zien. Ik ben van 124 naar 95 kilo gegaan. Ik heb deze keer eten niet gebruikt om mijn emoties te verdoven. Dit is in het jaar na het overlijden van mijn grootvader gebeurd en dat heeft me aan het denken gezet. Ik ga zo door en ik wil je bedanken voor je hulp en advies. Ik check nu altijd of ik goed eet, slaap en beweeg. Ik begrijp nu ook veel beter wat je bedoelde met mezelf op de eerste plaats zetten. Mijn eerste loyaliteit ligt bij mezelf. Dit is moeilijk voor me omdat ik van kleins af aan heb geleerd dat anderen op de eerste plaats komen. Dat is afgelopen en ik ben zo blij dat ik al die jaren terug die eerste afspraak met je maakte. Zodra ik weer kan maak ik weer een afspraak met je want ik wil nog steeds werken aan een gezond lichaam maar nog belangrijker de gezonde geest die daarbij hoort.

Emil 20 augustus 2019 / Personal Training en Sportvoeding

Ik kwam bij Sin-Mee terecht omdat ik na een periode van ziekte niet in staat was zelf mijn conditie weer op te bouwen. Daar heeft zij mij uitstekend bij begeleid.

Ze houdt goed rekening met mijn wensen. Ik wilde bijvoorbeeld ook graag oefeningen voor in het park, en oefeningen gericht op tennis. Ze leert de oefeningen aan met veel aandacht voor de juiste uitvoering, en blijft dit ook door de weken heen controleren.

En waar ik ook erg veel aan heb: voedingsadviezen in verband met intensief sporten. Ik was al meermalen bij een diëtiste geweest en niet veel verder gekomen. Maar Sin-Mee heeft mij direct bruikbare tips gegeven én uitleg waar ik op kan letten als ik eet vóór, tijdens en ná sportieve inspanningen. Voorheen werd ik vaak misselijk of duizelig tijdens sporten; met haar aanwijzingen heb ik daar bijna geen last meer van en weet ik bovendien wat ik wel/niet moet drinken/eten om het te verhelpen.

Monique 20 April 2019 / Personal Training en Voeding

“Dankzij Sin-Mee heb ik weer plezier in sporten en meer zelfvertrouwen gekregen. Mijn doelen om iets af te vallen en slankere benen te krijgen heb ik gehaald, maar wat ik nog veel belangrijker vind is dat ik nu pijnvrij kan sporten en écht oprecht kan genieten van sporten. Betere kennis van gebalanceerde voeding die ik praktisch kan toepassen. Op iedere vraag had zij meteen een oplossing die ook meteen werkte, wat laat zien dat ze een professional is die echt weet waar ze het over heeft.”

Katerina 14 November 2018 / Personal Training en Coaching

“Sin-Mee is really great personal trainer. I have had hard time after my first baby to get back in shape, so I decided to get a personal trainer to help me out. She was excellent motivator, very knowledgeable (I think we went through dozens of different types of exercises to find the best one I like and that will do the job). We did running exercises, yoga, general fitness in gym, tried various training machines, relaxation breathing techniques, all sorts of “do-at-home” exercises… She was also always checking the “big picture” – how do I sleep, eat, general health issues, stress, etc. Even we did a little bit of Dutch language lessons during the exercise, because she knew I need to learn more… Before I finished my training with her, she made me a customised training scheme on an app that I can follow on my own… I cannot say in words how much I appreciate her training and help, it was very holistic and she is very friendly and kind person as well! I wish I could join also her studio in Alkmaar, but we are moving house… All the best Sin-Mee!!! You are the best :-).”

Clement / Bootcamp training

,,Ik wil je nog bedanken voor de goede sportieve begeleiding tijdens de bootcamp trainingen. Vooral je aanwijzingen met betrekking tot houding van het lichaam tijdens het sporten stel ik op prijs. Dat heb ik ook weleens anders meegemaakt.”

Mareille / Bootcamp training

,,De afwisseling in de Small Group Training van Sin Mee vind ik erg goed. Ik merk dat ik daardoor minder snel opgeef in een bepaalde oefening, omdat ik weet dat er iets anders aan zit te komen. 🙂 Ook het ‘parcourtje’ vind ik leuk om te doen. Het is prettig dat Sin Mee goed op mijn houding let, zodat blessures voorkomen kunnen worden, maar ook de juiste spieren aangesproken worden. Tevens voel ik me erg thuis in de groep, wat het makkelijk maakt om elke week te komen.”

Marleen – eigenaar PuurenKuur wellnessreizen wereldwijd / Personal Training en Coaching

,,Ik wilde jou heel erg bedanken voor je enorme steun die je me in de eerste maanden hebt gegeven. Dat was voor mij heel belangrijk. Iemand die niet zo’n ‘drill’-instructeur is, maar echt kijkt naar het versterken van mijn lijf. En de peptalks die je vaak hebt gegeven.

Het doel was om 11 kilo af te vallen en sterker te worden in m’n lijf. Na twee zwangerschappen lukte het me niet zelf om mijn overgewicht kwijt te raken. Personal trainer Sin Mee heeft me ontzettend goed ondersteund om mijn doel te behalen. Niet alleen de kilo’s zijn eraf, maar vooral m’n figuur is weer terug: sterker in m’n romp, meer taille en fitter in m’n lijf. Mentaal zat ik er af en toe goed doorheen, met name toen ik 6 weken lang op hetzelfde gewicht bleef. Ze heeft me doen inzien niet alleen maar gefocust te zijn op de weegschaal, maar te kijken naar m’n figuur en mijn kledingmaat die minder werd. Het is uiteindelijk een lange weg geweest, maar ik ben zo blij dat ik het heb volgehouden en dat mijn nieuwe leefstijl met gezonder eten en meer bewegen nu helemaal bij me hoort.”

Antonia / Medisch Personal Training

,,Vorig jaar was mijn pols gebroken en de diagnose osteoporose heeft mij doen inzien dat ik meer aan bewegen moet doen. Alleen had ik iemand nodig die mij hierin op een goede manier kan begeleiden met al mijn complexe klachten. Be­gin november 2012 zag ik Sin Mee met een klant buiten trainen. Haar strenge en rustige wer­­­kwijze sprak mij aan. Sin Mee let goed op mijn houding en adem tijdens het bewegen (dat is fijn!) en gaf mij tools om er zelf in het dagelijks leven mee aan de slag te gaan. Mijn gebroken pols is nu door de trainingen ook beter belastbaar dan voorheen. Mijn houding is verbeterd en ik heb minder tot geen pijn. Is het toeval dat ik haar ben tegengekomen? Ik ben Sin Mee er erg dankbaar voor.”

Daphne / Personal Training en Coaching

,,De personal trainingen van Sin Mee waren heel waardevol voor mij en hebben mij bewuster en gezonder laten leven. Ik ben fitter en actiever waardoor ik veel meer op één dag kan doen. Ook slaap ik beter.

Ik kreeg heel veel complimenten van buitenaf (fitnessdocent van het USC stond verbaasd van mijn deadlift en vroeg wie dit programma voor mij had gemaakt).

Sin Mee is heel creatief met het bedenken van oefeningen, ze heeft effectieve workouts. Naarmate ik steeds meer mijn conditie terugkreeg, hoe leuker ik het vond om ook aan de krachttraining te werken. Sin Mee is een goede trainer, ze wil jou echt graag helpen en is ontzettend gemotiveerd. Ze heeft een grote passie voor haar werk. Zij laat je de essentie zien van gezond leven en dat je niet gefocust moet zijn op alleen het verliezen van kilo’s.”

Yara / Personal Training

,,Mede door jou heb ik toch een grote stap kunnen maken van (lichtelijk) overwicht naar een normaal gewicht (het verliezen van al het gewicht dat ik in Parijs mede door middel van chocolade en stress was aangekomen). Bovendien vind ik het nu makkelijker om te sporten, doordat jij mij bepaalde technieken hebt laten zien. Dank je wel!”

Majorie Dijkstal, Communicatie adviseur / Medisch Personal Training

,,Door chronische rugklachten ging ik steeds moeilijker en minder bewegen. Ik heb toen een kort coachingstraject bij Sin Mee doorlopen. Dat heeft me geweldig geholpen. In plaats van minder ben ik juist weer meer en anders gaan bewegen, met als gevolg dat ik nu een stuk soepeler ben geworden. En als ik door grote drukte en onoplettendheid toch eens ‘vast’ kom te zitten in mijn rug, heb ik een batterij goede oefeningen van haar waarmee ik snel weer ‘los’ kom. Het talent van Sin Mee? Dat zit ‘m volgens mij in de combinatie van goede technische kennis, ervaring, en heel veel enthousiasme.”

A. Pruis / Medisch Personal Training

,,Geen enkele arts of fysiotherapeut leek de sleutel tot geheel herstel van mijn rughernia in handen te hebben. Het enig advies dat ik van hen kreeg, was om te gaan sporten. Maar hoe doe je dat als je steeds rugpijn hebt? Sin Mee heeft me geholpen de juiste lichaamshouding te gebruiken tijdens het sporten en tips gegeven over hoe ik mijn rug kan stabiliseren en ontlasten. Nu kan ik weer lekker sporten en heb ik bijna geen last meer van mijn rug. Dankzij Sin Mee is de vicieuze cirkel dus doorbroken!”

C. Voormanns / Personal Training en Coaching

,,Ik ben zelf begonnen met afvallen door meer te sporten en gezonder te eten. Mijn doel was een gezond gewicht bereiken en behouden. Ik wilde tussen de 8 en 10 kilo afvallen in een halfjaar tijd. Ik viel 5 kilo af in 3 maanden, maar daarna bleef het stilstaan. Toen kwam ik in contact met Sin Mee. De personal training hielp me om nog eens 5 kilo af te vallen, door de goede persoonlijke benadering en grote variatie aan oefeningen. Iedere training werd ik aangemoedigd mijn grens te verleggen. Inmiddels heb ik al een paar maanden een stabiel en gezond gewicht. Heel erg bedankt, Sin Mee!”

Jaymie Deprez / Personal Training

,,Sin Mee has been an inspiration and positive role model in my transformation to a fitter self. She has supported, motivated and pushed me to reach my ongoing goals, has helped me to realise my fitness potential and taught me that hard work pays off!

Through her ongoing monitoring of my personal progress, development of new, exciting fitness regimes and nutritional advice, Sin Mee has been a huge source of valuable knowledge in my journey to becoming a healthier person.

As a trainer, Sin Mee pushed me when I thought my body could not go any harder, and showed me that I am capable of more! She always showed up to training with a positive attitude and enthusiastic approach to exercising. Her encouragement has helped me build the confidence to try a variety of challenging exercises, experience group exercise classes and to set goals and then work towards them.

I feel very grateful for having the opportunity to train with Sin Mee.”

 

Als u doorgaat op de deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

SLUITEN